2040

Rijden er nog auto’s in de binnenstad van Oldenzaal in 2040?

Iedere Oldenzaler: inwoner, ondernemer, scholier, maatschappelijke organisatie, vereniging, vrijwilliger maar ook de bezoeker aan Oldenzaal heeft de afgelopen maanden zijn of haar idee over Oldenzaal in 2040 kunnen delen. Bijvoorbeeld door de online enquête of de antwoordkaart in te vullen. Maar ook via bijeenkomsten en gesprekken. Alle inbreng is nu verzameld en bekeken. 

Burgemeester Patrick Welman is trots op de betrokkenheid van de inwoners en organisaties: "Het is mooi om te zien hoe de Oldenzalers meedenken over de toekomst van onze stad. We hebben veel inbreng en bijzondere ideeën gekregen. We hebben nog één keer de hulp van de Oldenzalers nodig om aan te geven wat zij het belangrijkst vinden voor de toekomst van Oldenzaal. De komende weken mag dus gestemd worden."

Stemmen kan online en live. Beide mag ook! 
Via de knop ‘Geef je mening’ op www.oldenzaal2040.nl, komen de inwoners op de Stem van Oldenzaal. Daar vinden zij een aantal stellingen waarbij aangegeven kan worden wat zij belangrijk vinden voor de toekomst van Oldenzaal. Ook kan daar gestemd worden op een aantal bijzondere ideeën. De resultaten neemt de gemeente mee in de toekomstvisie Oldenzaal 2040.

Op donderdag 29 februari organiseert de gemeente twee leuke bijeenkomsten in de Bibliotheek in de Vijfhoek, één om 15.00 uur én één om 19.00 uur. Spreker Gert-Jan Hospers geeft zijn kijk op 2040 en vertelt wat, samengevat, de inbreng is van de afgelopen maanden. Tijdens deze bijeenkomsten worden dezelfde stellingen en ideeën voorgelegd. Aanmelden kan via email oldenzaal2040@oldenzaal.nl, onder vermelding van 15.00 uur of 19.00 uur. Vol is vol!

Voor de zomer toekomstvisie Oldenzaal 2040 af
Zo hebben de Oldenzalers dus nog een keer de kans om mee te denken over de toekomst van hun stad. Na deze ronde werkt de gemeente de toekomstvisie uit en levert deze voor de zomervakantie op.